#116 Gabriella Lekeby – Virtuell assistent på Sunify VA

Gabriellas Instagramkonto lever verkligen upp till företagsnamnet Sunify VA. För det är gult och soligt och varmt och glatt. Ja, man kan inte låta bli att bli glad när man ser det! Och man kan inte låta bli att bli glad av att få prata med Gabriella så jag är så tacksam för att hon ville vara med på podden och spendera en timme med mig.

Jag kan ju berätta att det är första gången som jag någonsin pratar menscykler i ett avsnitt och det låter kanske otippat med tanke på vad podden utger sig för att handla om men det blir fullkomligt logiskt när du lyssnar och förstår sammanhanget. Tro mig!

Gabriellas företag är relativt nystartat men det går som tåget och hon är själv lite förvånad. Men så har hon jobbat aktivt med sitt mindset, bl.a. tack vara hjälp av Lovisa från Lovanto. Hon är också en virtuell assistent som nu kör mentorsprogram för blivande virtuella assistenter (Lovisa har jag också pratat med på podden ett par gånger).

Gabriella har flera tips för dig som driver företag eller ska starta omkring detta med mindset och att även ta hand om sig själv på bästa sätt.

Här hittar du hemsidan: https://sunifyva.se

Så tack för att du ville prata med mig, Gabriella!