Om Bodils Branding – the Podcast

Jag är en Personal Brand Photographer från Stockholm med ett brinnande intresse för entreprenörskap, företagande och marknadsföring på sociala medier.

Just därför startade jag Branding You Photography och nu den här podcasten; Bodils Branding. Jag vill med båda dessa tjänster hjälpa dig som entreprenör att bygga ett starkt varumärke och ett framgångsrikt företag. Kanske behöver du en fin bildbank att använda i din marknadsföring och lite förebilder, heta tips och uppmuntran!

I min podcast intervjuar jag experter inom olika områden som rör branding, främst inom sociala medier. Jag intervjuar även olika entreprenörer/företagare som får berätta sin egen historia med temat varumärkesbyggande. Både de som har landat i en plan och en strategi för sin marknadsföring och sitt varumärke och de som just har startat sin resa. 

Min förhoppning är att den här podcasten ska hjälpa dig på något sätt. 
Kanske är du överväldigad och vill SÅ MYCKET men känner att du riktigt lever upp till dina egna ambitioner i dina sociala kanaler. Eller så har du full koll men vill ändå höra mer om vad experter och andra företagare har att säga om BRANDING och entreprenörskap. 

Vem du än är så är du varmt välkommen som lyssnare!