Om Bodils Branding

Jag är en Brandingfotograf från Stockholm med ett brinnande intresse för entreprenörskap, företagande och marknadsföring på sociala medier.

Just därför startade jag Branding You Photography och nu den här podcasten; Bodils Branding – the podcast. Jag vill med båda dessa tjänster hjälpa dig som entreprenör att bygga ett starkt varumärke och ett framgångsrikt företag. Kanske behöver du en fin bildbank att använda i din marknadsföring och lite förebilder, heta tips och uppmuntran!

I min podcast intervjuar jag experter inom olika områden som rör branding, marknadsföring och entreprenörskap och även andra sorters företagare. Både de som har hållit på ett tag och de som är ganska nystartade.

Min förhoppning är att den här podcasten ska hjälpa dig på något sätt. 
Jag vill att den ska ge dig tips och kunskaper och även att du ska kunna få spegla dig i andras berättelser.

Jag vet att jag själv ÄLSKAR att höra andra entreprenörer berätta om sitt företagarliv. Sina val, sina framgångar och motgångar och sina reflektioner och slutsatser. Jag chansar på att du är likadan.

Välkommen hit!