#117 Anna Vogel – Coach för kreativa, sångerska, låtskrivare, producent, utbildare, eventskapare.

Anna har funnits i mina sociala kanaler länge. En gång sågs vi IRL på ett mingel och en annan gång kom jag äntligen iväg på en av hennes konserter. De hon har tillsammans med sin musicerande man. Det är jag verkligen glad för!

Det här är en kreativ konstnärssjäl som sedan tidig ålder skapade sina egna jobb och under livets gång har fått lära sig att utvecklas och hitta nya vägar när en del dörrar stängdes. Hon är som en katt med i princip alla sina nio liv kvar och som alltid landar på fötterna vad som än händer.

Vi pratar om hur hon marknadsför sitt företag (by Anna Vogel) genom att bl.a. mana fram en Anna som ännu kanske finns i framtiden. Den nära framtiden, skulle jag vilja säga.

Vi pratar också om hur hon hittade sin nisch, vad hon hjälper sina kunder med, hennes nya lokal med ett VÄLDIGT klurigt namn och drömmarna hon redan upppfyller där.

Dessutom omdefinierar hon vad det egentligen handlar om för de människor som verkar vilja synas och vara i centrum. De som ibland kan anklagas för att ha ett stort bekräftelsebehov av de som inte förstår. Och den, mycket mer kärleksfulla, definitionen fick mitt hjärta att sjunga.

TACK Anna för att jag fick spendera en timme med dig! Snart kommer jag och hälsar på i din nya lokal.