#108 Jenny Åberg – personal brand stylist

Det händer ibland att jag bara får frågan från någon som vill vara med i podden. Och den här gången var det riktigt roligt, för den här personen har också Personal Brand med som en tanke i sitt stylingföretag; Proper style by J.

Det är Jenny Åberg jag pratar om. Någon jag faktiskt inte hade haft ögonen på ett tag, som oftast är fallet med mina gäster. Men se där hade jag missat något!

Den här kvinnan har 20 år bakom sig inom försäljning och marknadsföring inom Med.Tech. men av olika anledningar som hon berättar om i samtalet är hon numera stylist. Och säljkonsult. Men vi pratar mest om den spännande stylistgrenen. Och även om varför hon har två olika roller i sitt AB.

Det gäller att fokusera när Jenny kommer igång för det finns mycket hon har att berätta och det är knappt hon hämtar andan där, ett tag.

En ren fröjd var det att prata med henne! Och vilken fantastisk resurs hon är för sina kunder i sin verksamhet som stylist. För det handlar inte bara om att få hjälp med hitta rätt plagg i rätt färg utan det handlar om en ren transformering på ett mycket djupare plan.

Så spännande!

Tack för att du föreslog dig själv till podden Jenny! Annars hade jag kanske fortsatt att missa att du finns. Vilken tragedi DET hade varit!