#47 Jonatan Petersson – TikTokare

Jag fick ett tips av min vän Charlotta att kolla in Jonatan på Linkedin eftersom han höll på att lägga ut en massa innehåll där om just TikTok .
Och det var han ju relativt ensam om.

Så att jag gjorde som hon sade och insåg att här fanns det mycket nyttigt att hämta. Jag som hade varit sugen på TikTok ett tag men aldrig kommit mig för att göra det till min nya kanal. Jag var sugen, men lite nervös. Och lite vilsen.

DET har jag dock ändrat inställning till nu när jag har pratat med Jonatan!
För han ville ju tack och lov vara med på min podcast och därmed har både jag och MÅNGA andra fått en möjlighet att känna oss taggade – och inte så rädda längre.

Så TACK för det Jonatan! Och tack för att du ville vare med på podden!

4 svar på ”#47 Jonatan Petersson – TikTokare”

  1. At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  2. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Kommentarer är stängda.