#46 Maria Grins – ekonomiskt oberoende succécoach och inspirationsföreläsare

Maria var tyvärr inte någon jag följde och visste vem det var men en dag snubblade jag över henne på Linkedin och föll pladask för hennes bilder! Coola, kaxiga, konstnärliga, roliga bilder! Här var det någon som hade tänkt till och hade en passion för det visuella!

Så jag slängde genast ut frågan om hon ville vara med på podden så att jag och lyssnarna skulle kunna få upptäcka mer. Tack och lov sade hon ja!

Maria driver ju en egen podd tillsammans med Susanne Hedenskog, som heter Nakna Kullor (kolla in den!), och så har hon varit föreläsare och coach i många år. Hon säger att hon lever sitt drömliv och vid ett tillfälle säger hon att hon lever som en pensionär men med mycket pengar. Dvs hon låter saker och ting ta tid. Och gör bara i princip sådant hon tycker är rolig och värdefullt!

När jag frågar om heta framtidsdrömmar så säger hon att hon knappt har några eftersom hon lever så starkt i nuet. Men kommer ändå på en sak som hon nyligen har börjat fundera på!

Vilket roligt samtal med en total främling! NU känner att jag vet lite mer om dig har fått mersmak! TACK för att du ville vara med, Maria!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.