#53 Jennie Persson – en uppdatering

Den 1 maj 2021 publicerades den här podden för första gången och jag släppte två avsnitt på en gång den dagen. Det ena var med Mikaela Aare och det andra med Jennie Persson. Och NU är det dags för en uppföljning med Jennie för att se hur hennes år har varit.

Jennie utbildar om sociala medier och försäljning på olika sätt. Och hon är extremt flitig med sina inlägg men erkänner att hon inte alls alltid tycker att det är lika roligt att producera på den här nivån och egentligen är ganska lat. Men snabb. Och effektiv också. Framför allt när mycket ska bli gjort på kort tid. Och jäklars vad Jennie får saker gjort då!
I det här samtalet får du veta det mesta.

Det är alltid roligt att prata med Jennie och jag önskar att vi kunde göra det oftare.
Men nu fick jag en time av hennes dyrbara tid och ska inte gapa efter mer. Jag får ju umgås med henne på nätet – VARJE DAG om jag vill!

Jennie är en av mina onlinehjältar!

Kolla in henne! Här hittar du hemsidan: https://www.solenum.se

3 svar på ”#53 Jennie Persson – en uppdatering”

  1. viagra cvs price The 2018 update expands the indications for WBI; previous guidelines, from 2001, recommended the treatment for patients aged 50 and older whose disease was less advanced T1 2, N0 and who had not undergone chemotherapy

  2. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Kommentarer är stängda.