#52 Nella Lisserow – en uppdatering

Nu när podden har funnits i drygt ett år så har jag börjat känt mig sugen på lite uppdateringar. Alltså att höra med tidigare gäster om vad som har hänt sedan sist.

Jag började med Mikaela Aare (#49) som första gången vi pratade var samtal #2 på podden. Och idag pratar jag med Nella om det gångna året. Hon var samtal #7 första gången hon var gäst och nu ska du får höra om hur hennes senaste år som frilanscoach. Det har hänt en hel del!

Hon har bytt namn på företaget bland annat. Det var ju lite krångligare än hon hade tänkt sig men när hon väl har bestämt sig för något så går det fort! Och kanske inte så strategiskt. Det där skrattar vi lite åt. Hög igenkänning för mig!

Och så har Nellas intention om att ”ta mer plats” lett till en oväntad utveckling i hennes verksamhet. Vi pratar även om hennes prissättningsresa.

Ja, du ser, det har hänt mycket. Jättespännande, tycker jag!

HÄR kan du hitta Nellas hemsida: FREELANCE SPIRIT. Kolla in henne och det hon erbjuder där!

Och här är länken till det första avsnittet på podden med Nella

5 svar på ”#52 Nella Lisserow – en uppdatering”

  1. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Kommentarer är stängda.