#69 Safia Lola – Sexolog, Sukha Sexology

Dagens podcastgäst ville ABSOLUT vara avsnitt nr 69. Och det är ju väldigt passande.

Safia har en vision om att vi kan skapa en mycket bättre värld genom att se till att alla har ett glädjefyllt och tillfredställande sexliv. Något hon ser som en mänsklig rättighet och inte en lyx.

Vi träffades på LAMB (coworking och social club här i Stockholm) då hon fortfarande gick utbildningen till sexolog. Nu är hon klar med den och har nyss startat sitt företag Pukha Sexology.

Safiias stora passion för att hjälpa människor inom det här området är påtaglig. Hon känner att det är mer som ett kall än ett vanligt yrkesval. Och en så stark passion som hon har för det hon vill erbjuda är precis vad en företagare behöver ha för att lyckas. Jag tror att Pukha Sexology kommer att bli ett otroligt framgångsrikt företag.

Nu ska hon sätta igång ordentligt med sin marknadsföring och planerar även att starta en podcast. Håll ögon och öron öppna!! Snart ser vi henne i morgonsoffan på TV4! Det är min gissning.

Länk till Safias hemsida: https://www.sukhasexology.com

2 svar på ”#69 Safia Lola – Sexolog, Sukha Sexology”

  1. Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Kommentarer är stängda.