#68 Ida Carstedt – Livslyftare, företagare inom hälsa och välmående

Ida kallar sig själv för livslyftare på Linkedin och det är något hon har gjort med sig själv, i sitt eget liv. Det fanns en tid då hon drev sig själv oerhört hårt i sitt första företag och även i sitt liv så att en dag bara funkade det inte längre.

Hon fann då en väg som var helt annorlunda. Det satt långt inne för Ida är en riktig vinnarskalle och vill ogärna sluta kämpa oavsett nivå på smärtan, men hon såg ljuset och startade en förändring. Idag älskar hon sitt företagande och hur hon lever.

Ida har tidigare borr i Australien några år och ska snart ut på resa och boende i en inredd skåpbil med sin man, för att hitta platsen i världen där de vill slå sig ned. Bara det är ju ett väldigt spännande projekt! För Ida hjälper andra att starta sina egna onlineföretag inom hälsa och välmående och kan förstås göra det från var som helst i världen.

Men hon väljer Europa den här gången, för hon vill inte vara alltför långt borta från sin familj och sina vänner. Det ska bli spännande att se vad som händer på DEN resan.

Tack för att du ville vara med på podden Ida!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.