#73 Indie & Joel – @onthefreeside. En uppdatering

När jag pratade med Indie och Joel första gången (avsnitt 31) så hade jag fastnat för deras jättefina, personliga varumärke som de hade byggt på instagram. Det var svårt att INTE bli fascinerad och intresserad.

Då höll de på att resa runt i Europa i sin inredda skåpvagn och pluggade på distans. När vi pratade då befann de sig i Barcelona och hade ännu inte startat sitt företag.

Den här gången när vi pratar bor de fortfarande i sin skåpvagn men nu står den på en gård i Dalarna. Och på den gården står det ett hus som de nyss har köpt och ska börja renovera!

I det här poddavsnittet pratar vi om året som gått, vad som har förändrats, vad de har gjort, vilka insikter de har fått, vilka mål de har uppfyllt och hur de ser på det de har framför sig. De är taggade på utmaningar, säger de.

Och så pratar vi om hur de skapar all sin content. Vad som krävs och hur de tänker och lever, för att kunna vara så aktiva som de är på sitt instagramkonto.

Men vi pratar också om varför de tog en lång paus för ett tag sedan och hur de tänker kring detta med att inspiration och kreativitet inte ligger på konstant samma nivå hela tiden. Men att ha en deadline när det är dags att skapa hjälper till!

Och allt detta är bara lite av det vi hinner med att gå igenom under den timme vi pratade. Ett späckat samtal.

Tack Joel och Indie för att ni ville vara med en gång till och jag ser fram emot nästa gång!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.