#74 Maria Wikberg – Managementkonsult och grundare av House of Simplicity

Maria älskar att skapa, att bygga, att se saker människor och organisationer växa. Och hon är bra på att hjälpa till med det.

Hon driver kunsulthuset House of Simplicity tillsammans med Anna Liljeström. De har lång erfarenhet av organisationsutveckling och affärsutveckling och och kallar sig för framtidens konsulter, som kombinerar rådgivning och genomförandekraft.

Hon förklarar hur just det går till i vårt samtal.

Och vi pratar om hur beskrivningen ”framtidens företag” kan kännas som en frisk fläkt (eller lite väl fluffigt, för vissa) men att tiden är övermogen för hur ett sådant borde drivas.

När man pratar med Maria får man inte ligga på latsidan och hålla sig till samma gamla tankespår. Nej, Maria får mig att verkligen tänka till! Hon får mig dessutom att se på detta med att sätta mål på ett helt nytt och inspirerande sätt. Sådant har jag ju liksom dragit mig förut. Att just, uttalat, sätta mål. Men nu börjar jag se hur jag kan värdera om det.

Och så kopplar hon ihop konceptet att vara professionell med att verkligen tro på något. Spännande! Det har jag aldrig hört någon göra förut.

Vi pratar om året som gått och hur målen och framtidsplanerna ser ut för House of Simplicity och hur hon och Anna metodiskt jobbar med Linkedin för att marknadsföra sitt företag. De har en väldigt sympatisk intention med det arbetet.

TACK för att du ville vara med på podden Maria! Ett sant nöje var det att prata med dig och jag fick lära mig att tänka nytt. Alltid lika spännande!