#63 Mathilda Vernersson – Pengacoach

Det verkar som om jag bott under en sten eller nåt för det var alldeles nyligen jag ramlade på Mathildas konto på Instagram; @overtillannat. Där berättar hon MASSOR om hur man får pengar över till annat, helt enkelt.

Och detta med att hantera sina pengar på bästa sätt är inte något som alla kan automatiskt. Många lär sig inte det förrän en stor förändring i livet tvingar dem att lära sig för att faktiskt klara sig, finansiellt.

Mathilda stod inför detta när hon fick barn ganska ung och gav sig in i det nya livet som ensamstående förälder. Och var tvungen att klara ekonomin.

Senare jobbade hon på bank, i 20 år, innan hon startade eget under 2019. Och det har gått väldigt bra! Hon har skrivit en bok, driver en podd, ett stort instagramkonto och släpper alldeles snart en ny kurs. Allt detta för oss som behöver hjälp med vår vardagsekonomi. Och samma utmaningar och frågeställningar gäller ju både för företagare och andra.

Jag är så glad att Mathilda ville vara med här på min podd och jag hoppas du går in på Mathildas kanaler och tar del av all kunskap och alla tips hon bjuder på där.

Här är länken till hennes hemsida: https://overtillannat.se

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.