#56 Jenny Kay – Time management och stresscoach

Jenny startade sitt företag för ett år sedan och tack och lov för det! Hon kommer att hjälpa många som alltför länge går omkring och sakta men säkert bygger upp en stress över att de inte de får ihop livspusslet.

Jenny har varit där de är och nu vill hon ge verktyg, hjälp och stöd till de som behöver. Hon önskar bara att fler förstod att komma och få hjälp tidigare. Kanske när hon börjar nå fler och fler med sin kunskap så kanske det går att vända trenden.

Ett steg på vägen är att starta företaget förstås och nu har hon även startat en podcast som heter Skapa din livsdesign. Kolla in den!

Vi pratar bl.a. om Jennys bakgrund och anledningen till att hon startade företaget, hur man kan sträva efter att prioritera sina val i vardagen, hut hon tänkte att hon skulle marknadsföras sig men fick tänka om och om när man egentligen får bäst sömn. Och en hel del mer!

Jennys företag heter Minowa coaching och här hittar du den: https://minowa.se

Och här ser du några av bilderna jag tog på Jenny i våras (ljudfilen hittar du längst ned):

5 svar på ”#56 Jenny Kay – Time management och stresscoach”

  1. I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

Kommentarer är stängda.