#76 Annso Alanen – content creator, utbildare i sociala medier

Så var det dags för en uppdatering igen. Det är verkligen kul att få veta vad som har förändrats sedan sist jag pratade med dem jag har haft dess auppdateringsavsnitt med och Annso är inget undantag.

Hon var en av dem som följde med på Branding Boost Workation som jag arrangerade på Gotland i somras så lite uppdaterad var jag sedan jag hade pratat med henne första gången på podden (avsnitt #9). Men nu ville jag sätta mig ned med henne och verkligen prata igenom det som hade hänt det senaste året och hur hennes verksamhet ser ut nu. Och vad hon har för spännande planer framåt.

Annso är ett energiknippe och känslomänniska. Hon lägger upp arbetet efter hur hon fungerar som person (även om hon har fått höra att hon borde sträva efter att ha mer struktur i sitt arbete. Går sådär.)

Hon är extremt kunnig i allt som har med sociala medier att göra. Mycket mer än andra som sysslar med samma sak som hon. Och vi pratar bl.a. om detta med att lära sig värdera de skills man har och faktiskt prata mer om det i sina inlägg. Även om det inte känns svårt utan ganska självklart för en själv.

Tack för att du ville vara med i podden igen och för att jag får ha dig i mitt liv, Annso!

Här hittar du hemsidan: https://www.annsoalanen.com