#113 Emma Salmonson Ramefelt – Grundare av Bravo Webbyrå

Jag har träffat Emma några gånger IRL och så är det inte med alla jag pratar med på podden. Ofta handlar det annars om rent digitala kontakter jag har följt eller fått upp ögonen för på något sätt. Det är lika kul det!

Men Emma, alltså! ALLTID ett rent nöje att vara i samma rum med Emma. Den här gången var det bara hon och jag i MER än en timme eftersom det var svårt att sluta prata, helt enkelt.

Hon har ett förflutet bl.a. som sångerska så det har vi gemensamt men startade så småningom en webbyrå, då på egen hand. Senare tog hon in sin man i företaget. De behövde eskalera intäkterna för att det skulle funka smidigt i det de levde med barn och bygga hus och allt sånt. Men de lyckades de fint med.

Det är nästan så att de har för mycket uppdrag och förr i världen förstod Emma att hon var stressad när hon kom på sig med att surfa runt och leta efter nya bra produktivitetsappar. Sedan bara byggde hon ett eget system istället . ”Så nördig är jag.” Fantastisk, skulle jag kalla det. På många sätt.

TACK Emma, för att du ville vara med på podden!

Här hittar du till Bravo Webbyrås hemsida.