#103 Caroline & Emma – datingcoacher – en uppdatering

Så att efter dryga 100 poddinspelningar gör jag det ofattbara. Jag ställer ner mikrofonen åt fel håll utan att märka det och min röst i det inspelade samtalet låter därmed som om den kommer genom en gammal telefon. Eller nåt.

Och detta under ett samtal med ett par av mina absoluta favoritföretagare, Emma och Caroline, från Like Attracts Like Coaching. Det skulle bli en uppdatering, ett år efter vårt första samtal här på podden.

Jag är SÅÅÅÅ generad över min egen klantighet. Men de här kvinnorna är otroliga och hade perfekt ljud genom sin mikrofon så jag tänker att … jag publicerar i alla fall. De de berättar vill jag inte att någon missar. Trots allt.

För de här är ett par drivna, smarta kvinnor som verkligen hjälper människor. Singlar hittar verkligen sin person när de har jobbat med Emma och Carolin.

Och det är så inspirerande att höra hur de själva jobbar med mål och intentioner i sitt företag. Det går bra för dem! Ja, både i företaget och i deras privatliv.

Jag ber TUSEN gånger om ursäkt till Emma och Carro för mitt ljudmisstag och hoppas att du som lyssnar uppskattar deras briljans och det de har att berätta trots min ”telefonröst”.

Här hittar du deras hemsida

Och här deras podcast