#30 Johanna Siljehagen – agent och marknadsförare för organiska varor från Sicilien

Jag tycker att Johanna är superspännande! Hon tog klivet ut i äventyret och flyttade till Sicilien ganska plötsligt, från att ha jobbat inom modebranschen i Sverige (med riktning mot ett liv i London). Nu har hon bott där i 14 år.

Hon jobbar som agent för olika producenter inom organiska livsmedel och vin, bland annat, och där ingår även att sköta marknadsföring. Och på Sicilien sköter man nätverkande och marknadsföring på helt andra sätt än vi är vana med här. Sociala medier är inte hörnstenen för alla marknadsföring. Att åka runt och knacka dörr och tala med folk ansikte mot ansikte är mer så som det går till.

Och motgångar brukar man på Sicilien möta med att man ska ”skratta på saken”. För allt går ju inte att kontrollera och det blir inte bättre av att man gormar och ojar sig. Det blir nästan ett avsnitt om livsfilosofiska frågor den här gången. Mer än vanligt. Och om du är lite skakis inför någon stor förändring som du vill göra, då ska du lyssna på det här avsnittet och låta Johanna inspirera dig!

Hennes hemsida hittar du här: https://www.johannasiljehagen.com