#78 Elin Boëthius – Energy healer

Ett samtal med Elin får mig att tänka på djupare sätt om mig själv i världen. Som företagare, som människa. Som medmänniska.

På hemsidan skriver hon att hon erbjuder ”Self – healing empowerment & transformation” genom bl.a. en method hopkallar för ”the Being method”.

Själv vill hon vara och arbeta som en kanal för något större än sig själv och ser sig själv som den som tittar på. Och tittar in. Hon förklarar det så bra i vårt samtal även om jag kanske beskriver det felaktigt.

Elin berättar om hur hon förr formade sitt liv efter hur samhället definierade framgång men kände att det inte gjorde henne lycklig. Hon kände sig istället tom. Idag ser allt annorlunda ut. Men visst fortsätter hon hela tiden att jobba med sig själv. Det berättar hon om.

Elins marknadsföring grundas först och främst i att hon sätter en tydlig intention och väntar på att saker och människor ska komma till henne. Det och de som matchar den hon är och den intention hon har.

Ett annorlunda sätt att se på det, eller hur? Jo, man får verkligen vrida och vända på sina tankar när man pratar med Elin. Men det sker i närhet av mycket värme och total acceptans. Så det är inte så farligt.

Tusen tack för att du ville vara med i min podcast, Elin.

Ett svar på ”#78 Elin Boëthius – Energy healer”

Kommentarer är stängda.